2014. december 20., szombat

Fejér megyei Príma díj átadás

2014 november 20-án átadták a Fejér Megyei Príma díjakat, a Közügyekért díjakat és az Év Vállalkozói díjakat.

A VOSZ Fejér Megyei Szervezete idén már kilencedik alkalommal rendezte meg a Fejér Megyei Príma díjátadó ünnepséget. A gálaesten tíz különdíjat, két
közönségdíjat és három fődíjat adtak át.

Idén Vakler Anna zenepedagógus, népdalénekes, Sáringer Károly író és újságíró valamint dr. Kirán P. Gayor gyermekorvos kapta a Fejér Megyei Príma Fődíjat.

A 226 jelöltből választották ki azt a 10-et, akik a magyar tudomány, művészet, kultúra, irodalom, oktatás és köznevelés, sport, építészet és építőművészet területén
kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Az átadó ünnepségen személyesen jelenlévők voksolhattak a Príma Díj jelöltjeire, így a közönségdíjakat Mészáros János Elek
énekes és a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola nyerte el.
Közügyekért Díjazottak:
 
 Tóth Józsefné Bv százados nevelő 2001-óta dolgozik Székesfehérváron végzettsége óvodai pedagógus mindenféle adakozásban és gyűjtésben részt vállal.
Átadó: Sumits Miklós Százados biztonsági főelőadó és Varga István Attila, a VOSZ Fejér Megyei elnöke.
 
Forrás: voszfejer.hu
 
Gratulálunk kolléganőnk karitatív tevékenység területén elért sikereihez!!

Országos Pontszerző Bajnokság díjátadó ünnepsége

Az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjában rendezett ünnepségen kiemelkedő kiképzési tevékenységükért, illetve sporteredményeikért
elismerésben részesültek a Belügyminisztérium és a rendészeti szervek személyi állományába tartozó kollégák. A rendezvényen díjazták a 2014. évi Országos Pontszerző Bajnokság résztvevőit.
 
A büntetés-végrehajtási szervezetet Dr. Tóth Tamás bv. dandártábornok, az országos parancsnok általános helyettese képviselte.
A belügyi és rendészeti sportban végzett sportszervezői munkájáért Mező László bv. főhadnagy miniszteri tárgyjutalomban, Tuba-Kovács Béla bv. főhadnagy a Magyar Rendészeti Sportszövetség jutalmában részesült.
A bv. szervek részéről az összesített pontversenyben az alábbi eredmények születtek:

I. helyezett Fővárosi Bv. Intézet
II. helyezett Állampusztai Országos Bv. Intézet
III. helyezett Szegedi Fegyház és Börtön
IV. helyezett Márianosztrai Fegyház és Börtön
V. helyezett Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet
VI. helyezett Budapesti Fegyház és Börtön.

A díjakat Dr. Kontrát Károly, a BM parlamenti államtitkára, Zsinka András, a BM személyügyi helyettes államtitkára, Dr. Tóth Tamás bv. dandártábornok az országos parancsnok általános helyettese, valamint Vincze P. Márton az ORFK-RSZKK igazgatója adták át.
Forrás: bvop.hu
 
 
Gratulálunk kollégáinknak elért sportsikerikért!!